Per fer el Llonguetcatalà utilitzem productes bàsics com són la farina, l'aigua, la sal, el llevat i la massa mare, combinació que té com a resultat un autèntic miracle diví per el nostre paladar més exigent.
-FARINA DE L'EMPORDÀ:
La farina de la Bisbal de l'Empordà, que ens ofereix la millor selecció de blats, tots ells d'alta qualitat, naturals i sense additius químics, fa que poguem gaudir d'una farina de proximitat.
El gran secret d'una molt bona farina és, sense cap mena de dubte, un molt bon blat.
-AIGUA:
La font de vida per exel.lència. Una aigua mineralitzada, purificada, i refrigerada en tot moment ens permet obtenir una massa amb una temperatura de treball òptima.
Una bona aigua vivifíca el nostre pa.
-SAL:
Hi és present en la seva versió de sal comuna. Impulsor, additiu natural, i gran potenciador del sabor.
La sal, un dels pilars de la cultura gastronòmica mundial.
-LLEVAT BIOLÒGIC:
El llevat, gràcies als seus microorganismes vius, és bàsic per la fermentació de la massa abans de ser enfornada.
El llevat ens dona el volum ideal al nostre producte.
-MASSA MARE NATURAL:
El nostre bé més preuat, amb tota la delicadesa del món i com si d'un fill es tractés, cada dia l'alimentem i li prestem tota l'atenció possible, per tal de mantenir el sabor característic i d'acidès just.
Sabem de la importancia que té en la personalitat del nostre pa i és el millor valor afegit del que en fem gala .
Desde 1948 i recuperant-la de l'àntic i desaperagut forn de pa Can Jepet (Llagostera), ubicat a la plaça del poble, la nostre massa mare natural té una vida de més de 150 anys i és el tresor més valuós que tenim entre mans.
El concepte
Els ingredients
La elaboració
El toc final a casa
Canvis i devolucions
655753248 |
Canvis i devolucions
|
Avís legal i cookies-Condicions d'ús
|
Política de privacitat