Canvis i devolucions

Devolucions

Si un cop rebuda la comanda vol efectuar una devolució és molt fàcil. Feu-nos arribar els productes a:

c/Joan Margall 4
Llagostera 17240
(Girona) CATALUNYA

Un cop rebem els productes i comprovem que està sense usar, precintats, en bon estat i que el QR Code dels productes són els que els vam enviar realitzem l'abonament en la modalitat de pagament utilitzada.

És important que a la recepció de la seva comanda, inspeccioni l'enviament acuradament primer i asseguri l'estat de la mateixa. Si hi ha alguna pèrdua o dany, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres immediatament el mateix dia, faci fotos i marqui a l'albarà de l'transportista qualsevol defecte visible com "Rebut amb desperfectes" o "Trencat". No s'accepten devolucions per defecte de transports passades 24 hores de la seva entrega segons normativa vigent.

Instruccions de devolució

La forma més fàcil de retornar la mercaderia és per correu o qualsevol altra companyia de transports a la nostra adreça.

Un formulari de devolució (o un altre document com a còpia de la comanda ...) han d'acompanyar el paquet que ens mani.

Reintegrament de la seva compra

Una vegada que rebem els productes, i acreditem el seu correcte estat, a el cap de 24-48 hores tindrà reintegrat el valor de la seva compra mitjançant devolució de l'import en la modalitat de pagament que va utilitzar a l'realitzar la comanda.

Recordeu que les despeses d'enviament no reemborsables.

Garanties

Tots els articles que venem tenen garantia dels fabricants contra defectes de fabricació. Si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres si creu que la seva compra és defectuosa.

Per tramitar la garantia Face Atelier Spain, S.L. necessita rebre el producte (s) origen de defecte per a la seva avaluació. Seguiu les instruccions de devolució, si us plau.

Llonguetcatalà
655753248

Llonguetcatalà

c/Joan Margall 4
Llagostera 17240
(Girona) CATALUNYA 

Butlletí

Rep les nostres novetats al teu correu