El toc final a casa

Una vegada el Llonguetcatalà ha arribat a casa vostre el "toc final" depèn de vosaltres:

- Decidiu la quantitat que en voleu coure, en el cas que no volgueu coure'ls tots els podeu congelar*.

- Teniu dues opcions, al forn o a la torradora:

 

AL FORN

 

1- Escalfar el forn a 220ºC amb posició a dalt i abaix.

2- Una vegada hagi arribat a la temperatura treure el Llonguetcatalà de la bossa.

3- Posar el llonguet dintre del forn a mitja alçada, tancar la porta i deixar-lo coure 8' o 10'.

4- Una vegada cuit al vostre gust treure'l del forn i ja podeu gaudir del Llonguetcatalà.

5- Bon profit!

 

A LA TORRADORA

 

1- Treure el Llonguetcatalà de la bossa.

2- Tallar el llonguet per la meitat, horitzontalment.

3- Posar les dues parts resultants dins la torradora 4' o 5'.

4- Ja podeu gaudir del Llonguetcatalà.

5- Bon profit!

 

* Si heu congelat el llonguet el temps de cocció pot variar una mica.

 

 

Ajuda

Preguntes freqüents

MRW E-commerce MRW E-Commerce